Marte Nevelsteen

Geert Wuyts

Goudenregen Consult bestaat uit twee vaste medewerkers; Marte Nevelsteen en Geert Wuyts.
Marte Nevelsteen is erkend psychotherapeute in de integratieve psychologie en is aangesloten bij de beroepsvereniging B.N.V.I.P,Lidnummer: PT-19650306-070319. Ze studeerde tevens aan de Academie voor coaching en counseling te Tilburg en volgde een EMDR-en EFT opleiding. Later volgde ze de rouwopleiding bij Vzw Zorgsaam. Ze specialiseerde zich in verschillende domeinen waaronder traumaverwerking, angststoornissen en sexueel misbruik. In 2019 volbracht ze de basisopleiding hypnotherapie aan de VHYP. Marte heeft een ervaring van meer dan 25 jaar.
"Mensen zijn in staat om gelukkig te zijn en hun dromen te verwezenlijken. Ik reik hen graag de nodige tools aan" aldus Marte.

Geert Wuyts tevens erkend psychotherapeut in de integratieve psychologie specialiseerde zich oa. in relatietherapie, individuele therapie, ontspanningsmethodieken,  ademhalingstechnieken. Hij verdiepte zich in EMDR, EFT, MINDFULNESS ,  ADEMWERK. Door zijn jarenlange beoefening van Tai Chi heeft hij een fijngevoeligheid ontwikkeld om mensen te leren in contact te komen met zichzelf. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het geeft ons de kans om alles in een ruimer perspectief te zien

 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Wil je een afspraak?